flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошуємо в свою команду кваліфікованого головного спеціаліста з інформаційних технологій

03 січня 2023, 15:27

Запрошуємо в свою команду

кваліфікованого головного спеціаліста з інформаційних технологій

(без досвіду роботи та без проходження конкурсу)

У Тернівському районному суді міста Кривого Рогу Дніпропетровської області наявна вакантна посада державної служби категорії «В», а саме, головного спеціаліста (ІТ-технологій)

Умови оплати праці: посадовий оклад 6760 грн +надбавка+премія

надбавка за вислугу років у розмірі, визначеному статтею 52 Закону України «Про державну службу», надбавка за ранг державного службовця відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Деякі питання оплати праці працівників державних органів» (зі змінами).

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду: На період дії воєнного стану та до дня визначення переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства.

Граничний строк перебування на посаді становить 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Кваліфікаційні вимоги та посадові обов’язки

Вимоги до кандидатів на посаду:

  1. Громадянство України;
  2. Освіта  – вища освіта з освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра або магістра за спеціальністю: «Комп 'ютерна  інженерія», «Комп'ютерні науки», «Інженерія програмного забезпечення» тощо;
  3. Досвід роботи – не потрібен;
  4. Вільне володіння державною мовою.

 

Посадові обов’язки:

 

В межах наданих технічних можливостей організовує впровадження в роботі суду комп’ютерних технологій: встановлення комп’ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, супровід комп’ютерних програм автоматизованої системи передачі судових рішень в електронному вигляді до Єдиного державного реєстру судових рішень, адміністрування локальної комп’ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу тощо, та забезпечує здійснення відповідного моніторингу щодо впровадження електронного цифрового підпису, запису фонограм судових засідань, надсилання судових рішень та інших електронних документів.

 

Забезпечує адміністрування автоматизованих робочих місць суддів та працівників апарату суду, введення в експлуатацію та обслуговування комп'ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатуються в суді, доступ користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів

            Організовує проведення робіт щодо інсталяції програмного     забезпечення.

Надає практичну та методичну допомогу суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання комп’ютерної техніки, периферійного обладнання, оргтехніки та програмного забезпечення, що знаходиться на балансі суду.

 Здійснює обслуговування та поточне адміністрування мережевого обладнання локальної комп’ютерної мережі суду, моніторинг дотримання технології експлуатації програмного   забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп'ютерної  мережі.

Забезпечує виявлення і попередження недоліків у роботі працівників суду під час використання комп'ютерної та оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення.

Проводить аналіз стану інформаційного забезпечення суду та вносить пропозиції щодо вдосконалення форм і методів роботи суду в частині інформаційного     забезпечення діяльності суду, надає відповідні звіти, та ін..

 

Дружній колектив та стабільна заробітна плата чекає на вас!

Більш детальну інформацію з питань працевлаштування можливо отримати за телефоном:

068-744-48-60 – Юлія Володимирівна.

У період воєнного стану робочий день з понеділка по п’ятницю

з 08 год. 00 хв. до 16 год. 30 хв, обідня перерва з 13:00 год до 13:30 год.

Запрошуємо бажаючих підкріпити свою освіту практичним досвідом!

Нагадуємо, 20 травня 2022 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», яким внесено зміни до Закону України «Про правовий режим воєнного стану». Зазначеними змінами, зокрема, врегульовано питання призначення на посади державної служби громадян України в період дії воєнного стану.

Відповідно до частини 5 статті 10 Закону України від 12 травня 2022 року № 2259-IX «Про правовий режим воєнного стану» (далі – Закон 2259-IX), у період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби керівником державної служби або суб’єктом призначення без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

Відповідно до Закону 2259-IX особа, яка претендує на зайняття посади державної служби, у період дії воєнного стану не подає декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачену Законом України "Про запобігання корупції", та документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної". Таку Декларацію та Сертифікат подають протягом трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану, у разі якщо такі документи не були подані ними раніше.

Спеціаліст по роботі з персоналом