flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд позбавив водія права керування транспортними засобами на 10 років

31 травня 2018, 11:14

      29 травня 2018 року Тернівський районний суд м. Кривого Рогу за неповагу до безпеки руху, з метою виховання правопорушника та попередження наступних правопорушень,  позбавив правопорушника права керування транспортними засобами на 10 років, та наклав адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 40800 грн. за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння.

     15 травня до Тернівського районного суду м. Кривого Рогу надійшло чотири протоколу про притягнення громадянина Г. до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння, складених працівниками патрульної поліції в період з квітня по травень 2018 року.

     Судом було встановлено, що громадянин Г. вже шість разів піддавався адміністративному стягненню у вигляді штрафу в сумі 10200 грн. за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння в період з листопада 2017 року по лютий 2018 року.

     Слід відмітити, правопорушник, будучи повідомлений про дату та час розгляду справи, до суду не з’явився.

     Отже, дослідивши всебічно і неупереджено докази, долучені до матеріалів  справи, в тому числі відеозапис з бодікамер працівників патрульної поліції, суд прийшов до висновку про необхідність накладення на винного адміністративного стягнення у виді штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами.

     Нагадаємо, що постанова суду не набрала законної сили та може бути оскаржена до апеляційного суду.

Прес-служба суду