flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада працівників апарату суду: Зміни у взаємодії з програмним забезпеченням АТ "Укрпошта"

30 серпня 2023, 16:12

    Сьогодні, 30 серпня, у приміщенні Тернівського районного суду відбулася важлива та конструктивна нарада, спрямована на покращення ефективності роботи судового апарату. Співробітники суду обговорили нагальні питання, пов'язані з реалізацією взаємодії між комп’ютерною програмою "Д-3" та програмним забезпеченням Акціонерного товариства "Укрпошта".

   Керівником апарату суду, Яною СТРЕЛЬЦОВОЮ, було оголошено про важливий крок в удосконаленні процесів роботи суду – інтеграцію програмного функціоналу від КП "Д-3" з системою АТ "Укрпошта". Важливою ціллю цього кроку є покращення електронної реєстрації поштових відправлень суду. Стрельцова зазначила, що ДП «Інформаційні судові системи» здійснено необхідні зміни в програмному забезпеченні КП "Д-3", щоб забезпечити єдиний, зручний і безперервний потік даних з АТ "Укрпошта".

   Консультант суду, Дарія ГОЦУЛЕНКО, надала всім працівникам апарату покрокові інструкції, відповідаючи на всі питання щодо роботи нової інтегрованої системи.

    Завершуючи нараду, керівник апарату суду Яна СТРЕЛЬЦОВА закликала всіх присутніх бути відкритими до нововведень, активно застосовувати здобуті знання і покладатися на спільний потік інформації між КП "Д-3" та АТ "Укрпошта". Судовий апарат Тернівського районного суду продовжує демонструвати свою готовність до змін та інновацій, які сприятимуть покращенню якості та швидкості судової роботи.

Прессекретар суду Любов КОВАЛЄВСЬКА