flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу та відвідувачів суду!

16 червня 2021, 14:44

З 16 червня 2021 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області позбавлений можливості здійснювати відправку кореспонденції засобами поштового зв’язку через критичну ситуацію, яка склалася із фінансовим забезпеченням місцевих загальних судів.

У зв’язку з цим, просимо вказувати номери засобів телефонного зв'язку та, за наявності, адресу електронної пошти у разі звернення до суду із клопотаннями та заявами.

Виклики та повідомлення про судове засідання можна отримати за допомогою sms-повідомлення, для чого необхідно подати до суду Заявку на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою sms-повідомлення, вказавши свій номер мобільного телефону. Бланк заявки розміщений на веб-порталі Судової влади України за посиланням:  https://tr.dp.court.gov.ua/sud0441/information/zrazok/zrazok8

Із процесуальними документами можна також ознайомитися в особистому кабінеті, зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд» .

Інформація щодо стадій розгляду судових справ доступна на офіційному веб-сайті Тернівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області в розділі «Громадянам» у вкладці  «Інформація щодо стадій розгляду судових справ» за посиланням https://court.gov.ua/fair/sud1007,  список призначених до розгляду справ – у вкладці «Список справ, призначених до розгляду» за посиланням https://tr.dp.court.gov.ua/sud0441/gromadyanam/csz/.  

Із текстами судових рішень можна ознайомитися у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Просимо вибачення за тимчасові незручності та  сподіваємося на розуміння.

Прес-служба суду