flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У співробітників Тернівський районний суд міста Кривого Рогу виявлено захворювання на COVID-19

09 квітня 2021, 15:04

Тернівський районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області, повідомляє учасників судових засідань та відвідувачів суду, що у квітні 2021 року у трьох працівників апарату суду підтверджено позитивний результат тесту на вірус COVID-19.

У зв’язку з чим у суді посилено заходи безпеки щодо запобігання поширенню захворювання серед працівників та дезінфекції усіх приміщень.

Шановні відвідувачі суду, наполегливо просимо вас утриматися від відвідування Тернівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області, а у разі необхідності візиту - максимально дотримуватися санітарно-епідеміологічних правил, встановлених та впроваджених МОЗ України на період карантину.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої документи до суду через скриньку «Для документів по справам та кореспонденції», які виймаються з 08.00 до 15:30 години включно та реєструються , через сервіс «Електронний суд», поштовий зв’язок та документи, які не стосуються процесуального розгляду через електронну пошту inbox@tr.dp.court.gov.ua.  

Прес-служба суду