flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформуємо громадськість про рух кримінального провадження за обвинуваченням 8-ох осіб у створенні, керівництві злочинної організації, а також участі у ній, та шахрайстві

19 квітня 2024, 09:18

    Інформуємо громадськість про рух кримінального провадження за обвинуваченням 8-ох осіб  у  створенні, керівництві злочинної організації, а також участі у ній, та шахрайстві.

    17 квітня 2024 року Тернівський районний суд продовжив строк запобіжного заходу у виді тримання під вартою трьом обвинуваченим на 60 днів до 15 червня 2024 року включно з можливістю внесення застави у розмірі та порядку, визначеному ухвалою Дзержинського районного суду м.Кривого Рогу від 20.02.2024.

   Також суд розглянув клопотання одного з потерпілих щодо проведення судового засідання в режимі відеоконференції з Хмельницьким міськрайонним судом Хмельницької області та ухвалив провести розгляд кримінального провадження в режимі відеоконференції з Хмельницьким міськрайонним судом Хмельницької області

    Наступне судове засідання зазначеного кримінального провадження в підготовчому судовому засіданні відбудеться 16 травня 2024 року о 14.00 год.

    Нагадаємо, Тернівський районний суд міста Кривого Рогу розглядає резонансну справу щодо створення злочинної організації та участі у ній вісьмох осіб, які ошукували громадян під виглядом букмекерської компанії.

    Санкція статті звинувачення передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

    У разі висвітлення відомостей про хід судового розгляду, рекомендуємо використовувати офіційну інформацію суду і не поширювати недостовірні відомості.

За додатковою інформацією звертайтеся до прессекретаря суду за тел. (097) 034-16-81.

 

 

Головний спеціаліст (прессекретар) суду Любов КОВАЛЄВСЬКА