flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУД РОЗГЛЯДАЄ РЕЗОНАНСНУ СПРАВУ ЩОДО СТВОРЕННЯ ЗЛОЧИННОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

04 квітня 2024, 11:11

   Тернівський районний суд міста Кривого Рогу розглядає резонансну справу щодо створення злочинної організації та участі у ній вісьмох осіб, які ошукували громадян під виглядом букмекерської компанії.

   2 квітня 2024 року до суду надійшов обвинувальний акт щодо вісьмох осіб за звинуваченням у створенні, керівництві злочинної організації, а також участі у ній, та шахрайстві.

   Суд, розглянувши матеріали кримінального провадження відносно 8 осіб, за обвинуваченням у  створенні, керівництві злочинної організації, а також участі у ній, та шахрайстві, призначив кримінальне провадження до розгляду в підготовчому судовому засіданні на 14:40 годину 8 квітня 2024 року.

   Відомо, що обвинувачені створили так званий «Call-центр» та шляхом обману приймали ставки під виглядом букмекерської компанії Favbet, та в подальшому не виконували зобов’язань щодо виплати прибутку та повернення вкладених коштів у соціальній мережі «Instagram».

   Санкція статті звинувачення передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Прессекретарка суду Любов КОВАЛЄВСЬКА