flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти Криворізького факультету та Криворізького юридичного фахового коледжу Національного університету "Одеська юридична академія" і Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого проходять виробничу та навчальну практику.

05 лютого 2024, 14:48

   У Тернівському районному суді міста Кривого Рогу наразі відбувається цікава і продуктивна ініціатива. Студенти Криворізького факультету та Криворізького юридичного фахового коледжу Національного університету "Одеська юридична академія" і Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого проходять виробничу та навчальну практику.

   Кожен студент отримав можливість працювати під керівництвом висококваліфікованих фахівців, які не лише володіють глибокими знаннями у своїй галузі, але й мають багатий досвід у судовій системі. Ця практика не лише дозволяє студентам закріпити теоретичні знання на практиці, але і пізнати сучасні інноваційні технології, що використовуються у роботі суду.

   Найголовніше, що отримані практичні навички не тільки збагачують студентів, а й стають стимулом для майбутньої роботи в судовій системі України. Це важливий крок у формуванні нового покоління юристів, які будуть готові ефективно працювати в судовому середовищі з використанням сучасних підходів та технологій.