flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Тернівському районному суді міста Кривого Рогу Дніпропетровської області розпочинається анонімне анкетне опитування відвідувачів суду

04 червня 2019, 09:51

В Тернівському районному суді міста Кривого Рогу

Дніпропетровської області розпочинається анонімне анкетне опитування відвідувачів суду

 

     З  метою вивчення рівня довіри громадськості до місцевих загальних судів України  у період з  03 по 27 червня 2019 року в Тернівському районному суді міста Кривого Рогу Дніпропетровської області буде проведено опитування громадян- учасників судових проваджень відповідно до модулю 4 СОРС « Задоволеність роботою суду учасників судових проваджень» методикою анкетування.                                       

     Опитування проводиться з метою розвитку діалогу між судовою владою та суспільством, підвищення довіри громадян до суду, вдосконалення організації роботи суду. Респондентам пропонується добровільно відповісти на питання, що стосуються зручності умов перебування у суді, ввічливості з боку працівників суду, повноти та зрозумілості інформації, розміщеної на інформаційних стендах Тернівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області, дотримання строків та процедур розгляду справ.                                                                                                          

    Анкетування надасть можливість оцінити якість роботи суду та проаналізувати стан доступності правосуддя, а також посилити незалежність, ефективність та професіоналізм судової влади в Україні.                                                                                           

    Дані проведеного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій щодо покращення надання судових послуг. Узагальнені результати опитування громадської думки будуть опрацьовані, прийняті до уваги та оприлюднені на веб-сайті Тернівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області.

    Громадяни, які бажають взяти участь у даному заході, можуть отримати бланки анкет у т.в.о прес-секретаря суду Бурчак А.А. (4 поверх, каб. 410) та у холі Тернівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області.           

   Керівництво Тернівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області заздалегідь висловлює вдячність усім учасникам опитування.

 

За повідомленням прес-служби суду