flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ ГОЛОВНОГО СПЕЦІАЛІСТА З ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

28 лютого 2024, 15:05

В Тернівському районному суді міста Кривого Рогу Дніпропетровської області наявна вакансія головного спеціаліста з інформаційних технологій

УМОВИ ОПЛАТИ ПРАЦІ:

  1. Посадовий оклад 9880 грн. (відповідно до постанови КМУ від 29.12.2023 року Nº1409 «Питання оплати праці державних службовців на основі класифікації посад у 2024 році»).
  2. Надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15.01.2017 Nº 15;
  3. Надбавка, премія та доплати відповідно до статей 50, 52 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 Nº 889-VIII.

ГРАФІК РОБОТИ:

- з понеділка до п’ятниці з 8.00 до 16.30, обідня перерва з 13.00 до 13.30

ВИМОГИ ДО КАНДИДАТА:

  1. Громадянство України;
  2. Освіта - вища, з освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра або магістра за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія», «Комп’ютерні науки», «Інженерія програмного забезпечення», тощо;
  3. Перебування на війковому обліку в ТЦК та СП (для чоловіків);
  4. Досвід роботи - не потрібен;
  5. Вільне володіння державною мовою.

ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ

    В межах наданих технологічних можливостей організовує впровадження в роботі суду комп’ютерних технологій: встановлення комп’ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, супровід комп’ютерних програм автоматизованої системи передачі судових рішень в електронному вигляді до Єдиного державного реєстру судових рішень, адміністрування локальної комп’ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу, тощо, забезпечує здійснення відповідного моніторингу щодо впровадження електронного цифрового підпису, запису фонограм судових засідань, надсилання судових рішень та інших електронних документів.

    Забезпечує адміністрування автоматизованих робочих місць суддів та працівників апарату суду, введення в експлуатацію та обслуговування комп’ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатується в суді, доступ користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів.

    Організовує проведення робіт щодо інсталяції програмного забезпечення.

   Надає практичну та методичну допомогу суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання комп’ютерної техніки, периферійного обладнання, оргтехніки та програмного забезпечення, що знаходиться на балансі суду.

   Здійснює обслуговування та поточне адміністрування мережевого обладнання локальної комп’ютерної мережі суду, моніторинг дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп’ютерної мережі.

   Забезпечує виявлення і попередження недоліків у роботі працівників суду під час використання комп’ютерної та оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення.

   Проводить аналіз стану інформаційного забезпечення суду та вносить пропозиції щодо вдосконалення форм і методів роботи суду в частині інформаційного забезпечення діяльності суду, надає відповідні звіти, та ін..

Контактні дані: спеціаліст з питань персоналу Юлія Володимирівна, +38 068-744-48-60

Спеціаліст з питань персоналу